MEETING

& EVENTS

1/2

Resort Ethno Houses Plitvica Selo idealno je mjesto za organizaciju svih vrsta privatnih i poslovnih događanja.

Team building

 Ako je Vašem timu potrebna nova energija i snaga, ako Vam je dosta gradske vreve, posjet resortu Ethno Houses idealan je za rast i razvoj Vašeg tima. Prekrasna priroda, seoski ambijent te luksuzno uređene i opremljene sobe i dvorane omogućit će svim pojedincima odličan program nakon kojeg će se puni elana vratiti na svoje radno mjesto. Povrh toga, nudimo Vam vrhunsku kuhinju u kojoj se isprepliću tradicionalna jela ovog podneblja i suvremena gastronomska ponuda Europe. U slobodno vrijeme članovima tima pruža se mogućnost dugih šetnji kroz NP „Plitvička jezera”, kao i brojne druge aktivnosti i sadržaji.

Vjenčanja

 Ako za svoje vjenčanje tražite posebno mjesto u netaknutoj prirodi, a istodobno želite luksuz za svoje goste, resort Ethno Houses Plitvica Selo savršeno je mjesto za izgovoriti sudbonosno „da”. Romantično ozračje u srcu samih Plitvičkih jezera omogućuje održavanje svadbenih svečanosti u zatvorenom prostoru ili na otvorenom, a na raspolaganju Vam je i naš organizator događanja. Osoblje našeg restorana potrudit će se u pripremi odabranih jela kako bi Vaša svečana večera svim gostima ostala u lijepom sjećanju. 

Seminari / Radionice/ Kongresi

 Ako želite provesti formalnu edukaciju ili održati poslovne sastanke/seminare u neformalnoj atmosferi, resort Ethno Houses Plitvica Selo idealno je mjesto za Vas. Uz različite vrste odgovarajuće opremljenih dvorana omogućit ćemo sve što Vam je potrebno za provođenje seminara i radionica. Tijekom stanki za okrepu sudionici mogu uživati u mirisima i okusima Like, od domaćih čajeva do specijaliteta ispod peke.

ETHNO HOUSES
Plitvica Selo 66/1 53231 Plitvička jezera Hrvatska
#Recepcija +385 91 234 8716 // +385 53 648 081
#Rezervacije / Prodaja +385 91 123 4175
reservation@ethnoplitvice.com
  • Twitter Basic Black
  • Black TripAdvisor Icon
  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi pružile bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Dodatnim pregledom web stranice prihvaćate naše kolačiće. Saznajte više ovdje.